NBM | Consulting
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Consulting

Zebe

Cégünk 16 éves munkatapasztalata, tulajdonosi és cégvezetői kapcsolatrendszer sikereire és tapasztalataira alapozva nyújt segítséget azon cégeknek, akik hozzánk fordulnak. Referenciáink között tudhatunk multinacionális vállalatot, regionális piacvezető szolgáltatót, valamint számos KKV-t.

Partnerkapcsolataink révén régiónkban biztosítjuk a nemzetközi kapcsolatokat és megoldásokat szolgáltatási területeinken, kiemelten a stratégiaalkotás és kommunikáció területén.
Biztosítjuk a piaci terjeszkedés és dinamikus növekedés megkívánta HR és IT követelményeinek szakszerű kiépítését, mely kiterjed a személyreszabott telekommunikáció és adattovábbítás biztonságos, költséghatékony megoldásaira.

 

Pályázatfigyelő és elemző tanácsadóinkon kersztül elérheti vállalkozása fejlesztéséhez nélkülözhetetlen forrásokat nemcsak hazánkban, de az EU által kiírt területeken, útmutatást adunk a projektek tervezéséhez és lebonyolításához. Keressen bizalommal és elégedett lesz!