NBM | CitySmart
16459
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

CitySmart

Category
Creative
About This Project

A car sharing maga egy Nyugat-Európában gyorsütemben fejlődő új megoldás a nagy városokban való közlekedés problémájának megoldására. Alapvetően ez az autó kölcsönzés egy különleges formája, azzal a fő különbséggel, hogy a kölcsönzés és innentől fogva az egész infrastruktúra rövidtávú használatra (pár órára) van tervezve. A díj számítása az ügyfélnek perc alapon történik. A tradicionális Car Sharing modellből – a maga nemében egyedülállóan nem a Business to Customer, hanem a Business to Business szegmensbe applikálja az üzleti modellt. Ebből ered az ügyfélkör zártsága és a speciális igények felmerülése a felhasználói oldalról.

A megvalósítás egyik sarkalatos pontja a gépjármű, amivel a cél költséghatékonyan, mégis a szolgáltatás minőségének magas szinten tartásával érhető el.
A választott modell a Smart electric drive, mely hajtását 100%-ban elektromos energiával végzi.

B2B modell megvalósítása során nemcsak a car-sharing rendszerben költséghatékony, hanem a partnerrel kötött keretmegállapodás alapján az arculat, kreatívok, online és offline tervezés és megjelenés is általunk kerül kidolgozásra.