NBM | Nálad a labda! Sportrendezvény, 2015
16035
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16035,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Nálad a labda! Sportrendezvény, 2015

Category
event / expo
About This Project

A Dunakanyar vizes sportéletét és a KÓPÉ-UVSE 10. születésnapját, a szentendrei Vizes Nyolcas Uszodában ünnepeltük meg a régió és a város sportolóival, lakosaival együtt.

Lehetőségeinkhez mérten, az első alkalommal megrendezésre kerülő Nálad a labda! eseménnyel hagyományt indítottunk útnak.

Ez a rendezvény adott otthont az I. Kópé Vízilabda Kupa címet viselő, négy csapat részvételével megrendezésre kerülő utánpótlás vízilabda tornának, és az I. Dunakanyar Úszóbajnokságnak, ami a térség 15 iskolájának részvételével megszervezett váltóverseny, melynek győztese egy évig a vándorkupa büszke birtokosa lett.

A programot színesítette továbbá szinkronúszás, valamint bemutató és gála mérkőzések, köztük 2014/2015 év Magyar Bajnoka, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP részvételével.